Mijn account | Afrekenen | 0

Welkom bij Makers & Merken

In Nijmegen en Bemmel vind je onze bijzondere cadeau- en decoratiewinkel Makers & Merken. We verkopen producten die gemaakt zijn door onze ‘Makers’ en we hebben een uitgebreid assortiment van trendy en hippe ‘Merken’.

Makers & Merken biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien naar een reguliere baan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op zinvol werk en om het beste uit zichzelf te halen. Met begeleiding van onze participatiecoaches lukt dat zeker! We zijn niet voor niets arbeidsspecialist. We zorgen samen dat je bij ons heerlijk kunt winkelen. En zo zien we de eigenwaarde en trots groeien bij onze medewerkers.

Een kleine greep uit ons assortiment ‘Merken’: Charmins, Djeco, HouseVitamin, Kolony, Lilliputiens, Liv ’n Taste, Snor, Zusss, Zaza’s.

Visie

Door onze medewerkers een geschikte werkomgeving te bieden groeit trots, eigenwaarde en vreugde waardoor klanten naar tevredenheid gebruik maken van de diensten van Makers & Merken.

Lees meer….

Assortiment

Nieuwsgierig naar ons assortiment van onze ‘Makers’ en ‘Merken’? Kom langs in onze gezellige en sfeervolle winkel of kijk in onze webshop voor een greep uit het assortiment. Wij helpen u graag!

Lees meer….

Contact

Heeft u een vraag of wilt u in contact komen met ons? Vul dan het contactformulier in of vindt hier meer informatie hoe u ons kunt bereiken.

Lees meer….