Mijn account | Afrekenen | 0

Verzenden of afhalen & betalen

Cadeautje

Wij verpakken je bestelling altijd als een cadeautje! Met uitzondering van meubeltjes. Wil je je bestelling laten bezorgen op een ander adres? Laat ons het bezorgadres weten via makersenmerken@bijdroom.nl.

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland zijn standaard € 6,95. Bij een bestelling boven de €50,- betaal je geen verzendkosten. De bestellingen worden verzonden via PostNL.

Voor het verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. Als je iets wilt laten verzenden naar het buitenland, neem dan even contact met ons op.

Levertijd

Wanneer de betaling bij ons binnen is, verzenden wij je bestelling binnen 1-3 werkdagen. Bij gepersonaliseerde producten kan dit wat langer duren. We houden je dan op de hoogte. Je ontvangt een verzendbevestiging in je mail. Elke bestelling wordt met zorg en liefde ingepakt, om zo beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mocht het toch gebeuren dat je bestelling beschadigd is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan kijken we samen naar een passende oplossing. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Mocht je na 5 werkdagen nog niets hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Betalen

Je kunt je bestelling betalen op de volgende manieren:

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling af te komen halen in Bemmel. Kies dan tijdens het bestelproces voor de optie ‘Afhalen’. Bij opmerkingen kun je aangeven wanneer je het zou willen ophalen. Hierover nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Bij afhalen kun je zowel met pin betalen als contant.