Missie “Haal het beste uit jezelf, en elkaar!”

Dit geldt voor zowel de klanten als de medewerkers van Makers & Merken. Makers & Merken is een sociale retail onderneming in het hart van Bemmel waar mensen met en zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Wij doen er alles aan om onze klanten een gezellig moment te laten beleven.

Door onze medewerkers een geschikte werkomgeving te bieden groeit trots, eigenwaarde en vreugde waardoor gasten naar tevredenheid gebruik maken van de diensten van Makers & Merken. Door dit maatschappelijk verantwoorde ondernemerschap ontstaat een unieke ambiance wat klanten ertoe brengt om terug te blijven komen bij Makers & Merken.

Visie Specialist in arbeidsparticipatie

De nadruk ligt op de participatie van de medewerkers met en zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. Makers & Merken streeft naar kwalitatief goede zorg middels ondersteuning op maat. Makers & Merken is flexibel, efficiënt, klant- en marktgericht. Maatschappelijke veranderingen vragen om bijzonder ondernemerschap. Makers & Merken is zo’n bijzondere onderneming en dit vraagt om een innovatieve en creatieve bedrijfsvoering.